Kedves olvasók és mindenki, aki a 2015-ös roVERseny iránt érdeklődik! Örömmel jelentjük be, hogy idén sem marad el a roVERseny, sőt mi több, egy év után ismét a hagyományokhoz híven, szeptember második teljes hétvégéjén kerül megrendezésre. Úgyhogy azoknak, akik eddig kétségek között voltak, hogy lesz-e idén is, illetve azoknak, akik még csak hallottak, vagy pedig semmit sem tudtak a programról, ezúton üzenjük, hogy kár aggódni, idén sem marad el az év legjobban várt hétvégéje. :) Mindenkit várunk, amíg a maximális 12 csapat össze nem jön!

A jelentkezés feltételei változatlanok. Továbbra is négy fős, minimum egy lányt, és maximum egy nem cserkészt tartalmazó csapatokat várunk, melyeknek tagjai betöltötték a 16. életévüket. Részvételi szándékotokat a jelentkezési lap kitöltésével, és a részvételi díj befizetésével jelezhetitek.

Szükséges felszerelések: sátor, amiben a csapat alszik, hálózsák, derékalj; lámpa, könnyű kis hátizsák, könnyű ruha, amiben versenyeztek, fürdőruha, csapatonként egy egészségügyi csomagocska és egy fényképezőgép, amiknek a verseny alatt veletek kell lennie, hideg élelem, szombat este adunk meleg vacsorát, ehhez csajka, evőeszköz; csapatonként egy vagy két bicikli, ami nem árt, ha bírja a terep egyenetlenségeit; cserkészfüzet, legalább egy tájoló, emlékek, fényképek a nyárról, társasjátékok. Térképet kaptok a versenyzéshez, de hasznos lehet valamilyen turistatérkép is, cserkészeknek cserkészigazolvány.

Időpont: 2015. szeptember 11-13.
Jelentkezni itt tudtok, lehetőleg szeptember 3. éjfélig.

A találkozó időpontja szeptember 11-én 19:30, helyszíne a Nyugati pályaudvar 1. vágányának vége. A gépjárművel érkezőket kérjük, jelezzék ezt előre a szervezőknél. A program: pénteken 23.00 órakor a versenyszabályok hirdetése, 23.30: lefekvés. Szombaton 8.30: a térképek kiosztása; 9.00 tömegrajt; 18.00 beérkezés, vacsora, utána tábortűz, eredményhirdetés, díjak átadása, mulatás, ki meddig bírja. Vasárnap reggel hazautazás.

A részvételi díjak idén a következők szerint alakulnak: a szeptember 3. éjfélig jelentkezőknek és a részvételi díjat ugyaneddig rendezőknek fejenként 3000 Ft. Akik a jelengkezést, vagy a fizetést a határidőig elmulasztják, azoknak 3500 Ft. A X. cserkészkerületi résztvevőket a kerület fejenként 500 Ft-tal támogatja, tehát esetükben ez 2500 illetve 3000 Ft-ra módosul. Az egyéb kerületből érkező versenyzők kérjék a kerületük vezetőségét, hogy támogassák a részvételüket.

A részvételi díjat határidőig csapatonként együtt, személyesen vagy banki átutalással lehet befizetni, ennek módjáról a jelentkezés után emailen egyeztetünk minden csapat képviselőjével. A szeptember 3-i határidő után a helyszínen, készpénzben lesz rá mód. A részvétel lemondása esetén a pénzt nem áll módunkban visszatéríteni.

További információk a korábbi versenyekről a főoldalon találhatóak, hasznos lehet továbbá az általános szabályok gyűjteménye. Egyéb információkért keressétek a szervezőket a roverseny@gmail.com címen.

Mindenkit szeretettel várunk!

Benyó és Hangya